bildspel10

Behöver du juridiskt stöd?

bildspel10
bildspel10

Har du eller ditt företag blivit stämd i domstol?

bildspel10
bildspel10

Har du blivit utsatt för brott eller är misstänkt för brott?

bildspel10
bildspel10

Behöver du hjälp i en skilsmässa?

bildspel10
bildspel10

Vill du kontrollera juridiken innan du gör en affär?

bildspel10
bildspel10

Behöver du råd och stöd i en tvist?

previous arrow
next arrow

Om jobbet

Advokatfirman Linge är inriktad mot allmän praktik och affärsjuridik, och består idag av 3 advokater, 2 biträdande jurister samt två paralegals, och en administratör. Vi har kontor i Karlskrona och Växjö. Vi har även ett mottagningskontor i Emmaboda.

Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare en medarbetare till Karlskronakontoret.

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har goda betyg från din utbildning. Vi ser gärna att du fullgjort tingstjänstgöring. Som person är du affärsorienterad med ett starkt driv, pragmatisk och med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig ett lärorikt och utvecklande arbete med möjlighet att arbeta brett med olika juridiska frågeställningar inom våra kompetensområden. Vi arbetar för att sprida kunskap mellan medarbetare genom ett öppet och prestigelöst arbetsklimat samt regelbundna utbildningstillfällen. Du blir en del av en arbetsplats med högt i tak och där man solidariskt ställer upp för varandra i en strävan mot byråns gemensamma mål.

Välkommen att skicka din ansökan till Advokatfirman Linge AB, Kungshuset, Landbrogatan 7, 371 34 Karlskrona, eller per mail: info@advokatlinge.se senast den 22 december 2023.

Information om advokatfirman finns på www.advokatlinge.se. Upplysningar om tjänsten lämnas av advokat Gustav Linge.